Over ons

Over ons

Over Natasja

In 1999 opent Natasja in Lepelstraat haar eerste eigen kapsalon die binnen een jaar uitgroeit tot een salon met twaalf stoelen en tien medewerkers. Het succesverhaal gaat verder want naast de drie filialen die werden geopend ging Natasja voor Wella en Sassoon aan het werk. Ze werd ook benaderd door de Nederlandse Haarmodelijn waardoor ze op een groot podium terecht kwam.

Na diverse awards te hebben gewonnen als de Coiffure Award, de Amerikaanse OneShot award en tien jaar de wereld te hebben rondgevlogen als International Artistic Director voor het Amerikaanse merk L’ANZA keert Natasja nu weer terug naar haar roots; haar eerste salon in Lepelstraat. Hetzelfde adres, een deel van het vertrouwde team maar rond de zomer 2022 grondig verbouwd en onder de nieuwe naam Keijzerskroon. “Hier wil ik weer mensen met een glimlach de deur uit laten gaan door iemand net wat mooier te maken dan die al is” aldus Natasja.

Naast de werkzaamheden in de salon zal Natasja nog altijd actief blijven de haarmode mede te bepalen als teamlid van de Nederlandse Haarmodelijn en als International Creative Director van het Nederlandse haarverzorgingsmerk KIS. Ook op YouTube, waar haar tutorials al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken zijn, blijft Natasja actief.

Het kappersvak is mijn leven, mijn hobby, mijn passie en wij verwelkomen u graag in onze salon!

Het team

Bij ons team bent u in vertrouwde handen, of dat het nu gaat over Freestyle of de nieuwste trends. Onze medewerkers hebben allemaal verschillende cursussen en workshops gevolgd. Daarnaast vindt er doorlopend bijscholing plaats.

Natasja

Eigenaresse / Hairstylist

Nancy

Salon manager / Hairstylist

Monique

Hairstylist

Jessica

Salon manager / Hairstylist

Marieke

Hairstylist

Anouk

Hairstylist

Jessica

Hairstylist

Ilse

Hairstylist

Britt

Hairstylist

Sarah

Junior stylist

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Wacht dan niet en solliciteer bij ons!

Openingstijden

Gesloten
08:30 - 21:00
08:30 - 21:00
08:30 - 17:30
08:30 - 17:30
08:00 - 14:00
Gesloten
Inloggen
Email *
Wachtwoord *